MiSTÄ APUA?

Takuusäätiö - Takuusäätiö tarjoaa neuvontaa ja ratkaisuja velkaongelmiin joutuneille ihmisille. Lisäksi säätiö auttaa oman talouden hallinnassa ja ongelmien ennaltaehkäisemisessä. Todella toimiva ja matalan kynnyksen avun hakemiselle tarjoavat Velkalinja ja chat!

Oman kunnan talous- ja velkaneuvojat - Joskus raha-asiat ovat niin solmussa, ettei niistä selviä omin neuvoin.  Vinkkejä ja tukea saat kuntasi talous- ja  velkaneuvojalta. Talous- ja velkaneuvonta on lakisääteinen, asiakkaille maksuton palvelu.

Oman seurakunnan diakonia-työtekijät, tähän poimittu muutamia:
Helsinki - Jos sinulla on rahavaikeuksia, seurakuntasi diakoniatyöntekijältä saat apua taloudellisen tilanteesi ja velkaongelmien kartoittamiseen yhdessä keskustellen. Hän voi myös ohjata muun avun, kuten velkaneuvonnan, piiriin.

Espoo - Jos sinulla on vaikeuksia taloudellisessa tilanteessa, tai velkaongelmia, voit varata seurakunnan diakoniatyöntekijältä ajan. Yhdessä keskustellen etsimme erilaisia mahdollisuuksia tilanteesta selviämiseen.

Vantaa - Diakoniatyöntekijä tavattavissa, kun tarvitset neuvontaa talousasioissa.

Hämeenlinnan seurakunnat - Seurakunnan diakoniatyöllä on mahdollisuus avustaa akuutissa tilanteessa olevia. Taloudellinen apu on kriisi- ja kertaluonteista. Vastaanotolla asiakkaan elämän kokonaistilanne kartoitetaan ja talousasiat selvitellään meno- ja tulotositteisiin perustuen.

Turku ja Kaarinan alue - Jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia, sinun on mahdollista saada ongelmiisi neuvontaa, ohjausta ja joskus myös avustusta diakoniatyöstä. Ole silloin yhteydessä diakoniatyöntekijään. Hän tapaa sinut henkilökohtaisesti, jotta voitte keskustella elämäntilanteestasi ja avuntarpeestasi.

Varkaus - Varkaudessa yksityishenkilöille tarkoitettu lakisääteinen ja maksuton talous- ja velkaneuvonta on seurakunnan tarjoama palvelu.

Kotka-Kymin seurakunta - Autamme ja tuemme asiakasta ihmisarvoiseen elämään. Yhtenä toiminta-muotona on taloudellinen avustaminen, joka on pääsääntöisesti tilapäistä kriisiapua. Joskus teot ovat tärkeitä, ja joskus sanat ovat ainoat, joita tarvitaan.

Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy - Tuottaa muun muassa talous- ja velkaneuvontapalveluita Porvoon, Sipoon, Askolan, Myrskylän, Pornaisten, Loviisan, Lapinjärven, Mäntsälän sekä Pukkilan asukkaille. Neuvonta on asukkaille maksutonta ja edellyttää lähetettä esim. sosiaalitoimelta.

Lisäksi on useampia yksityisiä velkaneuvontaa tarjoavia yrityksiä, joiden palvelu on todennäköisesti maksullista, kuten esimerkiksi:

Aureus Oy Oulun alueella ja Suomen Talous- ja velkaneuvontakeskus, joka on erikoistunut velkajärjestelyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Vastaan ja huomioin näistä jokaisen.